Cine suntem

Cine suntem

POPESCU & ASOCIATII INSOLVENCY

Popescu & Asociatii Insolvency a fost fondata de practicieni in insolventa si avocati cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.

Echipa P&A Insolvency are o practica solida si recunoscuta pe piata din Romaniasi un portofoliu diversificat de clienti din varii domenii de activitate, precum transporturi sau constructii, industria energetica, farmaceutica, imobiliare, petrol si gaze etc.

Asociatii si colaboratorii P&A Insolvency dispun de o vasta experienta in domeniul insolventei fiind implicati de-a lungul timpului in numeroase proiecte de anvergura in domeniul restructurarii, reorganizarii sau, dupa caz, lichidarii societatilor din Romania, private sau cu capital de stat.

Societatea detine resursele necesare pentru a veni in intampinarea clientilor cu o expertiza solida in procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, in baza experientei colaboratorilor in cele mai diversificate domenii de activitate, precum: recuperare de creante si executare silita, drept societar, fuziuni & achizitii, dreptul muncii, energie si resurse naturale, proprietate imobiliara si constructii, telecom IT si media, sanatate si farma, drept bancar si financiar, fiscalitate.

Practicienii nostri in insolventa beneficiaza de o colaborare permanenta cu echipa de avocati a societatii Popescu & Asociatii S.p.a.r.l., compusa din 20 de avocati si consultanti, specializati in diverse arii ale dreptului, si cu experienta combinata inegalabila.

Principalele atuuri ale avocatiilor Popescu & Asociatii sunt experienta dovedita, obtinuta prin expunerea la mandate complexe si dosare sensibile, un portofoliu relevant care include companii locale si personalitati publice cunoscute si jucatori internationali de top, rata de succes a dosarelor pe care firma le gestioneaza, alaturi de capacitatea de a construi strategii inteligente pentru protejarea si dezvoltarea afacerii clientilor.

P&A Insolvency are sediul central in Bucuresti si in prezent desfasoara un amplu proces de extindere a ariei serviciilor sale pe piata procedurilor de insolventa, pentru a oferi clientilor sai servicii conexe procedurii de insolventa, care pot creste semnificativ sansele acestora de a iesi din dificultate financiara.

Politica P&A Insolvency isi propune in permanenta asigurarea eficientizarii costurilor si a activitatii depuse de echipa desemnata, prin incredintarea mandatului unor practicieni in insolventa experimentati in domeniul relevant sarcinilor repartizate. Totodata, pentru a oferi colaboratorilor nostri servicii la cel mai inalt nivel de competenta, P&A Insolvency colaboreaza cu cele mai bune societati specializate in evaluari membre ANEVAR, birouri de executori judecatoresti, birouri notariale, aceasta colaborare constanta asigurand atat celeritatea procedurilor, cat si un nivel competitiv al costurilor.